SALARIZAREA DIN EDUCATIE – La Baia Mare, peste 500 de cadre didactice au protestat in fata Palatului...

PROTEST. Luni, 29 mai 2023, peste 500 de cadre didactice din judetul Maramures, membre ale Sindicatului din Invatamant ,,Spiru Haret" si ai Sindicatul Liber din Invatamant Maramures, au protestat in fata Palatului Administrativ (imobil care, printre altele, este sediul Institutiei Prefectului si a Consiliului Judetean Maramures), exprimandu-si nemultumirea fata de oferta Guvernului privind salarizarea din educatie.

&

,,Este o situatie greu de suportat, cred ca s-a ajuns la limita, iar solutia financiara propusa de Guvern nu corespunde asteptarilor. Dorim solutii concrete privind salarizarea, nu improvizatii tranzitorii sub forma unor ajutoare etapizate", a sustinut presedintele Sindicatului din Invatamant ,,Spiru Haret", filiala Maramures, Daniel Pop.

&

Acesta a precizat ca singura varianta acceptata de lucratorii din educatie este un salariu decent, propus de sindicate la nivel national: ,,Trebuie sa traim decent ca orice cetatean din Romania, iar pentru a trai decent avem nevoie de o salarizare in termeni corecti. Singura varianta pe care noi o vedem viabila in acest moment este cea propusa de federatiile sindicale la nivel national".

&

2mnews

Articolul SALARIZAREA DIN EDUCATIE – La Baia Mare, peste 500 de cadre didactice au protestat in fata Palatului Administrativ apare prima data in 2mnews.

Comments