Salvare miraculoasa: un barbat dat disparut, in urma cu 26 de ani, a fost gasit in grajdul unui vecin

Salvare miraculoasa: un barbat dat disparut, in urma cu 26 de ani, a fost gasit in grajdul unui vecin

Salvare miraculoasa: un barbat dat disparut, in urma cu 26 de ani, a fost gasit in grajdul unui veci...

Scene demne de un film

Omar bin Omran a disparut in 1998, iar timp de peste doua decenii, familia sa nu a avut nicio veste despre el, arata BBC. Recent, o perchezitie a jandarmeriei, declansata de un denunt anonim, a condus la descoperirea sa. Conform biroului procurorului din guvernoratul Djelfa, Omar a fost gasit intr-un adapost subteran situat in grajdul unui vecin.

Imaginile distribuite pe retelele de socializare arata momentul emotionant al salvarii lui Omar, care a fost scos dintr-o gaura sapata in pamant. Potrivit relatarilor din presa locala, el a fost tinut captiv in acest adapost subteran, avand acces limitat la lumea exterioara prin mici deschideri. In ciuda posibilitatii de a vedea si auzi activitatile exterioare, el nu a putut comunica sau striga dupa ajutor.

Cum a trait victima 26 de ani

Conform relatarilor, se pare ca rapitorul lui Omar ar fi folosit o presupusa vraja pentru a-l impiedica sa ceara ajutor. Aceasta teorie, desi neconfirmata oficial, subliniaza complexitatea si circumstantele bizare ale cazului.

Autoritatile au arestat un barbat de 61 de ani, suspectat de sechestrarea lui Omar bin Omran. Suspectul, care locuia si lucra in apropierea victimei, urmeaza sa fie judecat pentru faptele sale.

Investigatiile continua in acest caz

Cazul continua sa fie investigat pentru a determina motivele din spatele acestei captivitati prelungite si modul in care Omar bin Omran a putut fi ascuns atat de aproape de casa sa timp de atat de multi ani.

Autoritatile sunt hotarate sa faca lumina in aceasta poveste incredibila si sa aduca dreptate victimei si familiei sale.

Descoperirea lui Omar bin Omran dupa 26 de ani de captivitate intr-un grajd aflat la doar cateva sute de metri de locuinta sa scoate in evidenta o realitate socanta si tragica.

Comments