SANATATE PRECARA - Hillary Clinton ar putea fi inlocuita in cursa pentru alegerile prezidentiale

SANATATE PRECARA - Hillary Clinton ar putea fi inlocuita in cursa pentru alegerile prezidentiale

credit foto: www.motherjones.com

SĂNĂTATE PRECARĂ  Hillary Clinton ar putea fi înlocuită în cursa pentru alegerile prezidenţiale, din cauza stării de sănătate precare.

SĂNĂTATE PRECARĂ  Democraţii i-au pregătit deja înlocuitor acesteia, scrie presa de peste Ocean. În cazul în care Hillary Clinton se va retrage din cursă, ea va fi înlocuită de actualul vicepreşedinte Joe Biden, sau de colegul său de partid pe care aceasta l-a învins la alegerile preliminare, Bernie Sanders.

Citește și ACORD ISTORIC – SUA și Rusia au ajuns la o înțelegere, după lungi negocieri tensionate

Actualul președinte al SUA, Barack Obama, a estimat că Hillary Clinton este „singura candidată a acestei alegeri care crede în acest viitor”, calificând-o drept “lider cu proiecte concrete pentru a elimina barierele (…) și a da mai multe șanse fiecărui american”, relatează Agerpres.

„America este deja mare. America este deja puternică. Și vă promit: forța noastră, măreția noastră nu depind de Donald Trump”, a continuat el. „Noi nu suntem un popor fragil sau temător. Puterea noastră nu vine de la vreun salvator autoproclamat care promite că el singur poate obține o revenire la ordine. Noi nu vrem un suveran”, a spus Barack Obama.

Presa speculează că starea de sănătate a lui Hillary Clinton este din ce în ce mai rea, însă doctorul şi purtătorii de cuvânt ai acesteia neagă vehement zvonurile.

Sursă

Comments