SAVUROS Vezi ce declara Sumudica despre

SAVUROS – Vezi ce declara Sumudica despre conducerea FRF

SAVUROS Marius Șumudică, antrenorul echipei Astra Giurgiu, a făcut noi declarații savuroase, de această dată la adresa conducerii FRF, din cauza suspendărilor numeroase pe care le-a primit, relatează Dolce Sport

Tehnicianul Astrei, suspendat două luni în scandalul pariurilor, plus alte două etape din cauza semnelor obscene, a încercat să intre în grațiile celor de la FRF și a promis că va deveni cel mai cuminte din Liga 1.

“La Supercupă mă duc în tribună, la meciul ăsta sunt suspendat datorită semnelor obscene făcute la Tg. Mureș… Și-a adus aminte secretarul Federației și a sesizat comisia că Șumudică, acum 2 luni, a făcut nu știu ce gest. La fel cum și la Rednic și-a adus aminte și l-a chemat…tot secretarul Federației, un anume domn Vișan, care se descurcă bine. Nu vreau să mai spun nimic… FRF este condusă în momentul de față de niște oameni extraordinari, domnul Burleanu, Bodescu, sunt niște eminențe și trebuie să urmăm tot ceea ce spun dânșii. Tocmai de aceea evit să fac orice comentariu și, din momentul de față le transmit că voi fi cel mai cuminte băiat, nu mă voi apropia de echipă și voi sta acasă. Dacă vor, mă duc și la vreo circă de poliție, dau cu subsemnatul. M-au arestat la domiciliu. Practic, n-am voie nici la locul de muncă, n-am voie nici să merg la stadion, nu s-a mai întâmplat până acum, dar trebuia să fie un început. Am vrut de doua ori să intru la domnul Burleanu să discutăm, dar mi-a zis că se interpretează. Nu aveam nimic la mine, nu mă duceam cu nimic, eu nu sunt cu șpăgi, n-avea ce să se interpreteze”, a povestit Șumudică la Dolce Sport.

Antrenorul giurgiuvean a comentat în stilu-i inedit și scandalul izbucnit ieri, după ce s-a prezentat în Parlamentul European un raport care îi acuza pe cei de la Viitorul și ASA de blat, la meciul din play-off încheiat cu scorul de 6-1 în favoarea echipei lui Hagi.

“Tare curios sunt și eu să văd ce se va întâmpla după aceste afirmații, că la mine nici n-a apărut bine că m-au și suspendat. Sunt tare curios să văd dacă băiatul ăla, Negraru, și comisia de integritate, cu care Negraru se umflă în pene și merge cu pieptul pe sus, să vedem ce va descoperi. Eu nu cred că Gică Hagi poate să facă parte dintr-o astfel de mizerie, dar sunt curios să vedem cum se soluționează. Mie mi-au dat 6 luni, apoi două luni, să vedem ce se întâmplă în continuare. S-au mai făcut fel de fel de analize și cu alți antrenori care au jucat pe la pariuri, jucători prinși prin casele de pariuri și l-au suspendat doar pe Șumudică”, a declarat antrenorul.

Comments