S.C. VITAL INTRERUPERI - Baimarenii, sighetenii si somcutenii raman fara apa la robinete

S.C. VITAL INTRERUPERI - Baimarenii, sighetenii si somcutenii raman fara apa la robinete

S.C. VITAL ÎNTRERUPERI Băimărenii vor rămâne azi fără apă potabilă la robinete, între orele 9:00 și 13:00. Zona afectată de întreruperea furnizării de apă va fi strada Vasile Alecsandri, între strada Plugarilor și bulevardul Republicii, întreruperea fiind necesară pentru demararea unor lucrări de modernizare și reabilitare a rețelei de distribuție a apei potabile. Lucrările sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite de către S.C. Vital și pentru asigurarea locuitorilor din zonă la apă potabilă și canalizare.

Locuitorii Sighetului vor fi și ei afectați de întreruperile furnizării de apă potabilă, însă aici este vorba despre lucrări pentru remedierea avariilor, pe strada Nicolae Grigorescu ( tronson str. Mihail Kogălniceanu – str. Avram Iancu ). Avariile sunt cauzate de o conductă spartă, o echipă a furnizorului de apă fiind deja acolo pentru remedierea problemei și reluarea furnizării de apă potabilă în cel mai scurt timp. Întreruperea este aproximată între orele 7:30 și 16:00.

În Șomcuta Mare, oprirea furnizării de apă potabilă va avea loc în tot orașul, cauza fiind întreruperea energiei electrice la frontul de captare. Echipele S.C. Vital sunt deja acolo încercând să remedieze problema în cel mai scurt timp posibil. Reluarea furnizării de apă este aproximată pentru ora 10:00.

ActualMM

Comments