SC VITAL – Trei localitati din Maramures raman o noapte fara apa

SC VITAL – Trei localitati din Maramures raman o noapte fara apa

VITAL S.A.- Agenția Sighetu Marmației, anunță că în vederea executării unor lucrări la rezervoarele de înmagazinare apă potabilă ale orașului Sighetu Marmației, se întrerupe furnizarea apei potabile, începând de miercuri seara – 6 iulie 2016, ora 23.30 și până joi dimineața – 7 iulie 2016, ora 05.00 pentru consumatorii din Sighetu Marmației și localitățile Tisa și Crăciunești.

Lucrările sunt executate de anteprenorul Asocierea S.C. TCM NORD – S.C.TEHNODOMUS S.A., în baza contractului de lucrări MM-CL-10 “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, a rețelei de distribuție și a rețelei de apă uzată în Sighetu Marmației”.

Din păcate, orice proiect de investiţie în infrastructură de asemenea dimensiuni, creează inconveniente pe termen scurt în viaţa de zi cu zi a comunităţii. Pe această cale ne cerem scuze pentru neplăcerile create şi vă asigurăm că vom depune toate eforturile pentru ca durata şi impactul lor asupra dumneavoastră să fie minime.

Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C. VITAL S.A. telefon 0262 212550; 0262 215150, *1,*2.

Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor lucrări de modernizare și reabilitare la rețeaua de distribuție a apei potabile. Chiar dacă aceste lucrări crează disconfort locuitorilor din zonă, ele sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare.
 

Comments