SCANDAL IN BAIA MARE – Tanar batut si aruncat in cap pe scarile unui club din oras. Imaginile surprinse de o camera de supraveghere

SCANDAL IN BAIA MARE Tanar batut si aruncat

SCANDAL IN BAIA MARE – Tanar batut si aruncat in cap pe scarile unui club din oras. Imaginile surp...

SCANDAL IN BAIA MARE Un scandal intr-un club de noapte din municipiul Baia Mare a iesit la suprafata dupa mai bine de 6 luni. Un barbat care a fost batut si aruncat in cap efectiv pe scarile unu club din oras a decis sa faca totul public. Motivul ar fi, spune el, faptul ca autoritatile competente nu isi fac datoria. Barbatul povesteste cum, atat el cat si verisorul sau au fost batuti crunt si aruncati de pe scari de catre bodyguardul clubului de noapte. Va prezentam, in cele ce urmeaza, intreaga poveste a lui Florin:

"Mi-a dat vreo patru palme si vreo patru pumni, lasandu-ma inconstient. Ma tineam de balustrada sa nu cad”

"Doar eu am fost audiat in tot acest timp. Se stie cine e agresorul, se stie ce s-a intamplat, insa politia si procurorii ii tin in spate si nu ii audiaza. Pe ministrul Chitoiu l-au trimis in judecata in doua saptamani. In cazul meu, de 7 luni nu s-a miscat nicio hartie in dosarul meu. In 16 iunie 2019 am fost la un club de noapte din Baia Mare. Am ajuns acolo cam pe la ora 00.30. Am intrat, am baut ceva si dintr-o data a venit bodyguard-ul la mine. Daniel V. il cheama pe facebook, dar in acte se numeste Daniel H. M-a tarat dupa el de la etajul II pana la etajul I. Pe varul meu l-a impins pe scari si el a iesit afara. Eu m-am oprit si l-am intrebat de ce ne scoate afara. Vazand ca nu mai ies, el a venit dupa mine si, cand sa plecam de la etajul 1 spre parter, varul meu a fost lovit cu pumnul in spate de Daniel, cazand pur si simplu pe scari.

Mie mi-a dat vreo patru palme si vreo patru pumni, lasandu-ma inconstient. Ma tineam de balustrada sa nu cad, iar el mi-a desprins mana si m-a aruncat cu capul in pragul usii de aluminiu. Cand a vazut ca sunt inconstient s-a panicat si a chemat pe fata ce lucra acolo (M.P.) sa stearga sangele. Apoi m-a scos afara pentru ca venea politia. La sosirea echipajului au spus ca afara s-a intamplat nu in local. Au incercat sa musamalizeze totul. Au facut curatenie, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Asa au vrut ei sa para un accident.

Eu am fost dus cu ambulanta la spital pentru ingrijiri medicale. Era 1.30 noaptea. M-am trezit dimineata la 8.30 in spital. Am pierdut si mult sange si probabil din acest motiv am lesinat pe masa de operatie Intre timp varul meu a mers la declaratii la politie, unde bodyguardul a declarat ca el nu lucreaza acolo legal, ci doar il ajuta pe omul de paza angajat legal acolo.

Dupa doua saptamani mi-au scos firele si am mers la clubul respectiv. Prietena agresorului l-a sunat sa vina ca sunt acolo. A venit repede cu un taxi si mi-a spus sa ne impacam. Eu i-am spus sa vorbeasca cu avocatul meu, nu cu mine. Apoi a inceput sa ma ameninte. Si-a pus oameni sa ma urmareasca peste tot. Si pe mine si pe sotia mea. Ea umbla tot timpul cu spray cu piper la ea, pentru ca ii este frica.

Avocatul mi-a spus ca pana acum agresorul nu a fost chemat la declaratii si din acest motiv m-am hotarat sa fac totul public. Poate, poate se vor misca lucrurile. De exemplu, la Chitoiu l-au trimis in doua saptamani in instanta. In cazul meu, de 7 luni nimic. Nu s-a audiat nici un martor, nici inculpatul. Doar eu si varul meu am fost audiati", a povesit Florin C. pentru VasileDale.ro

Va avertizam ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional

Sursa: VasileDale

The post SCANDAL IN BAIA MARE – Tanar batut si aruncat in cap pe scarile unui club din oras. Imaginile surprinse de o camera de supraveghere appeared first on ActualMM.ro.

Comments