SCANDALOS – Arsinel, cel mai bogat actor, primeste o pensie uriasa in urma unei escrocherii ?!

SCANDALOS – Arsinel, cel mai bogat actor, primeste o pensie uriasa in urma unei escrocherii ?!

SCANDALOS În timp ce mari actori ai teatrului românesc se chinuie de pe o zi pe alta, mulți ajunși la vârste considerabile având pensii extrem de mici, un mare actor român primește o pensie uriașă, existând bănuieli că e vorba de o exscrocherie, arată Stirea Zilei, citând Wow Bizz

SCANDALOS Alexandru Arșinel e unul dintre cei mai bogați actori din România. În calitate de manager al Teatrului de Revista Constantin Tănase, el a câștigat 48.936 de lei, din contracte cu diverse firme – 7.180 de lei și încă 238.188 de lei din drepturi de proprietate intelectuală (apariții tv, la teatru, la radio, etc).

Conform ultimei declaratii de avere, Arșinel a ieșit anul trecut la pensie, iar valoarea acesteia este de 7.850 de lei pe an, la care se adaugă o pensie specială (pe care o avea și anul trecut) de 1.060 lei și una de… revoluționar, în valoare de 13.224 lei.

Cum a ajuns Alexandru Arșinel să aibă o penise de revoluționar de peste 1.100 de lei pe luna, care să-i rotunjească venitul de aproape 350.000 de lei pe an (aproape 29.000 de lei pe lună sau aproximativ 6.400 euro)? Simplu: actorul se bucură de acest statut încă din anii de după Revoluția din 1989, în ciuda faptului că a fost secretar de partid pe vremea comuniștilor.

El a povestit într-un interviu că a fost primul român care a vorbit de la un balcon împotriva regimului, în anii fierbinți ai Revoluției. „Eu, de exemplu, am fost, cred, primul care am vorbit dintr-un balcon, la Sala Radio. Ne-am dus la Radio pentru că aveam o imprimare pentru Anul Nou și oamenii de acolo s-au mobilizat în jurul nostru, al celor care eram persoane publice”, povestea Arșinel într-un interviu.

Sursă info.

Comments