Secretele vietii. Cum isi aleg sufletele trupul inainte de nastere

Secretele vietii. Cum isi aleg sufletele trupul inainte de nastere

Secretele vieții. Cum își aleg sufletele trupul înainte de naștere
Secretele vieții. Cum își aleg sufletele trupul înainte de naștere

Din cea inferioara fac parte oamenii a caror constiinta este aproape inexistenta, a caror constiinta este inferioara; din categoria a doua fac parte cei a caror constiinta este foarte evoluata si pura; iar din a treia categorie fac parte oamenii mediocri – o combinatie a primelor doua categorii.

In India este folosita o toba, damroo, ale carei capete sunt foarte largi, iar mijlocul este foarte ingust. Daca ne imaginam aceasta toba ca fiind ingusta la capete si mare la mijloc, atunci vom putea intelege foarte usor situatia sufletelor neintrupate.

La capetele inguste se afla foarte putine suflete. Acestor suflete inferioare si superioare le este foarte dificil sa se reintrupeze. Dar sufletele care fac parte din categoria de mijloc – care sunt foarte multe – nu au nicio problema in gasirea unui trup, deoarece pentru acestea intotdeauna este pregatit un pantec, scrie efemeride.ro.

La o perioada de timp dupa moarte, sufletul vede sute de cupluri care fac dragoste – si de care cuplu se simte atras, va patrunde in acel pantec. Multe suflete superioare nu pot intra in pantecele unor femei obisnuite.

Un suflet superior are nevoie de un cuplu care sa aiba o constiinta foarte evoluata, astfel incat sa ii fie accesibile dupa nastere potentialitatile cele mai elevate.

Articole recomandate

Comments