Sedinta festiva la Politia Maramures: Ce a spus noul sef al Inspectoratului

Sedinta festiva la Politia Maramures: Ce a spus noul sef al Inspectoratului

Sedinta festiva la Politia Maramures: Ce a spus noul sef al Inspectoratului

La sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures a avut loc miercuri, 29 noiembrie, sedinta festiva organizata cu ocazia sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei. Alaturi de politisti, la eveniment au fost prezenti Rudolf Stauder, prefectul Judetului Maramures si Diana Muresan, din partea Serviciului Judetean Maramures a Arhivelor Nationale.

"Comisar sef de politie Constantin Ilea, imputernicit sef al inspectoratului, si-a exprimat increderea intr-o colaborare de succes pe perioada mandatului sau, atat cu politistii din subordine cat si cu partenerii institutionali si a reiterat importanta respectarii de catre fiecare politist a principiului unitatii, al integritatii si al respectarii normelor deontologice.

Totodata el a transmis felicitari celor 50 de politisti maramureseni care s-au evidentiat in mod exceptional in indeplinirea atributiilor de serviciu, fiind recompensati cu avansarea in gradul profesional urmator, inaintea indeplinirii stagiului minim. Au fost acordate de asemenea "Multumiri scrise" politistilor care au obtinut rezultate profesionale deosebite pe parcursul anului 2023.

Consiliul Teritorial Maramures al Corpului National al Politistilor le-a oferit celor 10 ofiteri si 40 de agenti de politie avansati diplome de excelenta, ,,obstacol" in calea uitarii acestei zile insemnate.

In acelasi context, domnul prefect si-a exprimat aprecierile si multumirile fata de munca si reusitele politistilor maramureseni, si le-a transmis atat lor cat si familiilor acestora, La multi ani cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei!", transmite IPJ Maramures.

ZiarMM

The post Sedinta festiva la Politia Maramures: Ce a spus noul sef al Inspectoratului appeared first on ZiarMM.

Comments