Serpi, ursi si sacali, in apropierea gospodariilor oamenilor! Locuitorii din mai multe judete din ta...

De mai multe zile, localnicii din judetul Valcea au primit mesajele Ro-Alert in care li s-a semnalat prezenta mai multor ursi. Oamenii sunt revoltati si spun ca se tem pentru siguranta lor. Specialistii avertizeaza localnicii sa nu se apropie de salbaticiuni si sa sune de urgenta la 112 daca vad un exemplar.

Trei ursi, impuscati de autoritatile harghitate, marti noaptea. Explicatia primarului din Miercurea Ciuc: Pur si simplu nu am avut alta optiune

Tot in Valcea, o familie s-a trezit cu un sarpe de peste un metru lungime in casa, chiar in baie. Oamenii au sunat de urgenta la 112, iar un echipaj s-a prezentat la fata locului pentru a indeparta reptila. Ulterior, exemplarul a fost eliberat in mediul natural.In acelasi timp, in Gorj, oamenii au fost avertizati ca sacalii au impanzit padurile din zona, iar gospodariile acestora sunt in pericol. Mai mult, culegatorii de ciuperci pot da nas in nas cu animalele salbatice. Specialistii sfatuiesc oamenii sa fie atenti atunci cand merg in padure.

Comments