Si tu faci CIORBA cu ou si smantana? Evita sa mai faci aceasta GRESEALA! Motivul

Si tu faci CIORBA cu ou si smantana? Evita sa mai faci aceasta GRESEALA! Motivul

Si tu faci CIORBA cu ou si smantana? Evita sa mai faci aceasta GRESEALA! Motivul

Şi tu faci CIORBĂ cu ou şi smântână? Evită să mai faci această GREŞEALĂ! Motivul
Şi tu faci CIORBĂ cu ou şi smântână? Evită să mai faci această GREŞEALĂ! Motivul

Trecerea la anotimpul rece face ca românii să schimbe oarecum registrul gătitului. Dacă în perioada de vară predominau salatele sau supele reci, acum ciorbele sau supele calde îşi fac loc în meniul zilnic.

"Sunt o soluţie foarte bună. Organismul are nevoie de lichide calde, în această perioadă a anului. În plus, acestea încălzesc organismul, îl hidratează şi sunt o sursă bună de minerale şi vitamine. Eu unul nu aş recomanda acea combinaţie de gălbenuş de ou cu smântână, cu care dregem ciorbele la final. Nu fac altceva decât să adauge calorii unui preparat sănătos, în plus preparatul e mai greu pentru organism", spune nutriţionistul arădean Sorin Kalman, citat de adevarul.ro.

Acesta recomandă mai degrabă ciorbele de legume, fiind mai bogate în vitamine şi spune că legumele ar trebui fierte, nu prăjite, atunci când preparăm ciorbele.

Articole recomandate

Comments