SIGHETU MARMATIEI – Podul peste raul Iza de la Gradina Morii a fost vandalizat

SIGHETU MARMATIEI – Podul peste raul Iza de la Gradina Morii a fost vandalizat

SIGHETU MARMAȚIEI Un sighetean a postat pe Facebook câteva imagini cu podul pietonal peste râul Iza din dreptul parcului „Grădina Morii” din Sighet.

SIGHETU MARMAȚIEI În fotografiile postate pe Facebook se poate observa că podul este deteriorat. Lipsesc elemente pe ici colo, reprezentând un pericol de cădere în apă a trecătorilor. Din primele informații se pare că lipsa plăcilor este “rodul” unor acte de vandalism, conform sighet247.ro.

Contactat telefonic de către Sighet 247, primarul municipiului Sighetu Marmaţiei, Horia Scubli, a declarat că în cursul zilei de marţi, 19 iulie, se vor efectua reparațiile necesare podului. Totodată, edilul a mai arătat că este dezamăgit de faptul că la nivelul municipiului acest act de vandalism nu este singular, mai multe obiective publice fiind vandalizate: bănci rupte, spațiu verde distrus, corpuri de iluminare sparte și pereți mâzgăliți sunt doar câteva exemple cu ce se confruntă autoritățile locale.

Mai jos postarea pe facebook a sigheteanului Marius Mihai:

„Podul mișcător de la Grădina Morii este într-o condiție groaznică, un copil mic era să cadă printre scândurile despărțite. Sper ca cineva să ia măsuri și să pună înapoi scândurile care lipsesc cât de repede posibil, să nu se întâmple o nenorocire unui copil și sunt sigur ca ăla sau ăia care au luat sau aruncat scândurile în apă <le merge tare bine>”.

sursa info

Comments