Simona Halep - ANAF: 1 - 0. Executarea silita de la Fisc a fost declarata nelegala de catre judecatori

Simona Halep ANAF 1

Simona Halep - ANAF: 1 - 0. Executarea silita de la Fisc a fost declarata nelegala de catre judecato...

In luna februarie, Halep a contestat la Judecatoria Constanta o decizie de la Agentia Nationala de Administrare Fiscala de a o executa silit din cauza faptului ca nu si-ar fi achitat o parte din impozite pentru anumite bunuri pe care le detine in Constanta.

Sportiva a avut castig de cauza, iar zilele trecute Judecatoria Constanta a admis contestatia la executare, anunta ziuadeconstanta.ro. Executarea silita a fost anulata, iar Simonei ii vor fi restituiti 178.364 lei executati in mod nelegal.

,,Dispune intoarcerea executarii silite pentru suma totala de 178.364 lei, sens in care obliga intimata (nr. Finantele Publice) la restituirea catre contestatoare (n. red. - Simona Halep) a sumei totale de 178.364 lei executate in mod nelegal, precum si la plata dobanzii aferente sumei totale de 178.364 lei, calculate conform art. 174 alin. (5) C. proc. fiscala de la data achitarii fiecarei sume componente a sumei de restituit - 58.491 lei reprezentand contributia de asigurari sociale de sanatate si 119.873 lei reprezentand impozit pe venit aferent declaratiei unice - si pana la data restituirii integrale", se arata in hotararea Judecatoriei Constantei.

Decizia poate fi atacata cu apel in termen de 10 zile de la comunicare.

Comments