Simona Halep revine in forta pe terenul de tenis, dar cu o schimbare de look. Cum arata sportiva acum

Simona Halep revine in forta pe terenul de tenis, dar cu o schimbare de look. Cum arata sportiva acum

Simona Halep revine in forta pe terenul de tenis, dar cu o schimbare de look. Cum arata sportiva acu...

Simona Halep si-a schimbat culoarea parului

Modificarea a fost realizata de renumitul hairstylist Sorin Stratulat, care a impartasit pe Instagram imagini cu noua infatisare a sportivei. Aceste fotografii au dezvaluit un par stralucitor si sanatos, impreuna cu o nota de ,,Stralucire naturala" adaugata de Stratulat. Simona Halep nu a ezitat sa-si impartaseasca transformarea pe propriul cont de Instagram, determinand astfel un val de reactii din partea fanilor.

Comentariile la adresa schimbarii au fost mixte. Pe de o parte, unii fani au criticat noua nuanta, sugerand ca aceasta ar adauga ani la varsta reala a Simonei. Pe de alta parte, multi sustinatori au argumentat ca schimbarea ii confera tenismenei o alura mai tanara si mai proaspata, potrivit kudika.ro. In fata acestor opinii contradictorii, Sorin Stratulat a intervenit, amintind tuturor ca cel mai important este ca Simona sa se simta bine in propria piele si sa faca alegeri estetice in concordanta cu preferintele personale, fara a se lasa influentata de exterior.

Simona Halep revine pe terenul de tenis

In contextul acestor discutii, Halep se concentreaza pe revenirea sa in competitiile de tenis. Cu un wild-card asigurat pentru turneul de la Madrid, programat intre 23 aprilie si 5 mai, ea este gata sa demonstreze ca talentul si determinarea ei raman neclintite. Organizatorii turneului au subliniat performantele remarcabile ale Simonei la Madrid in trecut si sunt incantati de participarea ei. Dupa o absenta semnificativa din circuit, marcata de o suspendare pentru dopaj - suspendare care ulterior a fost redusa - Simona ocupa acum locul 1143 in clasamentul WTA. Revenirea ei este privita cu mare interes, fanii fiind nerabdatori sa o vada cum se descurca in noile conditii.

In aceasta noua etapa a carierei sale, cu un look complet schimbat si o motivatie reinnoita, Simona Halep se pregateste sa faca fata provocarilor si sa isi reafirme statutul de competitoare de top in lumea tenisului. Pentru admiratorii sai, revenirea ei este nu doar un moment de bucurie, ci si o dovada a rezilientei si puterii de a merge mai departe, indiferent de obstacolele intampinate.

Comments