Singura femeie din horoscop care este condamnata la relatii nefericite

Singura femeie din horoscop care este

Singura femeie din horoscop care este condamnata la relatii nefericite

Femeia din zodiac care este condamnata la relatii nefericite face parte tocmai din aceasta categorie a persoanelor ghinioniste. Desi poate fi extrem de deschisa, iubitoare, calma si cu valori puternice, se pare ca ii este foarte greu sa isi gaseasca o persoana care sa o aprecieze pentru ceea ce este.

Aceasta femeie este extrem de misterioasa, spirituala, curioasa si amabila, trasaturi ce nu lasa niciun barbat indiferent la farmecul deosebit pe care il are. Femeia Pesti este mereu in cautarea unui inteles profund al lucrurilor, de la sensul vietii si pana la interactiunile sociale. Are capacitatea de a absorbi toate evenimentele din jurul sau si de a stabili legaturi pe care alti oameni nu le pot intelege.

Relatia perfecta pentru femeia Pesti este plina de trandafiri, o lume a fanteziei, in care totul abunda in armonie si romantism. Aceasta asteapta de la perechea sa sa ii ofere mister si magie, dar si o lume minunata, ca adancurile oceanului. Ii place sa fie indragostita, deoarece i se pare un vis frumos, din care nu ar mai vrea sa se trezeasca niciodata. Citeste continuarea.

Comments