SMILEY IN AMERICA - Artistul roman ar face bani ,,la negru" peste ocean

SMILEY IN AMERICA - Artistul roman ar face bani ,,la negru" peste ocean

SMILEY ÎN AMERICA  Artistul compune peste Ocean pentru mai mulți artiști internaționali la studioul prietenilor săi americani, cu care se află într-un „contract” de schimb de experiență. Mulți au pus desele vizite pe care Smiley le face peste Ocean pe seama faptului că acesta ar fi îndrăgostit de Simona Halep și vrea să-i fie alături la diverse turnee. Scopul deplasărilor sale în America este însă altul, potrivit apropiaților săi.

Mai precis, chiar dacă are doar viză de turist, cântărețul compune piese pentru artiști internaționali și, normal, este recompensat pentru aceasta. Smiley nu are studio în Statele Unite, ci este găzduit de prietenii săi americani, cu care are un contract ce are la bază schimbul de experiență între părți. Mai precis, Smiley și echipa sa stau câteva luni peste Ocean, iar apoi este rândul lui să-și primească amicii în vizită. Cu alte cuvinte, artistul este acoperit, pentru că a găsit un artificiu pentru a nu face nimic ilegal (neavând viză de lucru, așa cum impune statul american), o modalitate de a-și pune în practică talentul și a avea câștiguri din aceasta nu doar în propria-i țară. Acolo unde, de altfel, el are luni în care produce sume record, dat fiind faptul că se numără printre artiștii cei mai căutați de organizatorii de spectacole de la noi.

De pildă, în această vară, Smiley a fost nevoit să-și ia adio de la orice fel de concediu sau vreo vacanță exotică. Dar, la începutul toamnei, va avea mulți „boboci” de numărat, care să-i permită să-și reîncarce bateriile după un program infernal, cu concerte nu doar în fiecare weekend, ci și în cursul săptămânii, în sezonul estival.

Sursă info.

Sursă foto.

Comments