SOCANT – Crima infioratoare intr-o familie de romani din Spania

SOCANT – Crima infioratoare intr-o familie de romani din Spania

foto adevarul.ro

ŞOCANT: Femeia de 28 de ani a fost ucisă cu sânge rece de fostul soț chiar în faţa copilului lor de doar 5 ani.

O crimă înfiorătoare s-a produs duminică după amiază în Spania. Protagonişti ai macabrei scene, ce s-a derulat în faţa băieţelului de doar 5 ani al cuplului, au fost doi români, foști soţ şi soţie, din Zaragoza.

Martorii care au văzut-o pe femeie prăbuşindu-se în stradă spun că nu au auzit scandal ci doar au văzut-o pe tânăra de 28 de ani, cu hainele pline de sânge, ieşind din clădire unde a căzut chiar în faţa întrării. “Nu am auzit ţipete, dar ne-am gândit imediat că s-ar putea să fie vorba de o crimă pentru că femeia era plină de sânge”, au spus clienţii teraselor din apropiere. Medicii legişti au spus că aceasta a fost înjunghiată în abdomen şi în gât, acest fapt putând fi explicaţia faptului că nu a strigat după ajutor.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul, C.I.S. de 32 de ani, care avea un ordin de restricție în ceea ce privește apropierea de fosta lui soție după ce aceasta l-a reclamat de mai multe ori în urma violențelor la care o supunea, a așteptat-o pe Alexandra S., femeia de 28 de ani, în clădirea de unde trebuia să vină să-l ia pe cel mic, în jurul orei 17:00. În momentul când s-au întâlnit, cei doi au avut o discuție, în urma căreia se pare că bărbatul și-a ieșit din minți. ”I-am văzut stând de vorbă. Se părea că el îi reproșa ceva. N-am înțeles foarte multe fiindcă vorbeau românește. Femeia clătina doar din cap dezaprobator. N-am văzut ca bărbatul să țipe la ea” a spus Maria del Mar care a trecut pe lângă cei doi și băiețelul de cinci ani și a surprins întreaga scenă în hol. ”În scurtă vreme am văzut mașini de poliție cu sirenele pornite și mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva rău. M-am întors și am văzut-o pe tânără într-o baltă de sânge”, le-a declarat aceasta reporterilor Heraldo.

ŞOCANT. Imediat cum au ajuns polițiștii, martorii le-au spus că n-au văzut pe nimeni să plece din clădire, astfel că oamenii legii l-au căutat pe agresor.

L-au găsit și pe acesta într-o baltă de sânge după ce își provocase mai multe răni în zona gâtului, iar într-un final și-a înfipt cuțitul în cap. Amândoi românii au fost transportați de urgență la spital, însă femeia s-a stins luni dimineață cu toată strădania medicilor. În ceea ce-l privește pe bărbat, acesta a fost operat dar încă se află în stare gravă.

Copilul celor doi, un băiețel de doar 5 ani, a fost găsit în stare de șoc după ce a asistat la întreaga scenă macabră, anchetatorii neputând să scoată de la el absolut niciun cuvânt, astfel că a fost dat în grija unor psihologi care să încerce să-l ajute să-și revină.

Sursa info

Comments