STENOGRAME din dosarul fratilor Tate. Milionarii amenintau din inchisoare fetele care au depus plangere impotriva lor

STENOGRAME din dosarul fratilor

STENOGRAME din dosarul fratilor Tate. Milionarii amenintau din inchisoare fetele care au depus plang...

Andrew Tate: Poti sa vorbesti cu ea la telefon si sa ii spui: Sunt un avocat. Veti fi dati in judecata pentru 25 de milioane de dolari, voi si familia voastra. Voi si familia voastra veti plati fratilor Tate 25 de milioane pentru acuzatii false daca veti ramane la acuzatiile voastre. Vreti sa ramaneti la ele sau vreti sa le retrageti? Si nu mergeti in Romania pentru ca va vor aresta, oriunde in alta parte este ok.

Andrew Tate: De asemenea avem nevoie de alte fete care sa spuna: DIICOT incearca sa puna presiune pe fete, sa le faca sa dea declaratii si sa minta despre frati. Sunt atat de disperati, sunt corupti, incearca sa faca lumea sa minta, asa de disperati sunt.

Luke: Scrisorile se trimit, nu putem avea apeluri telefonice pentru ca e ceva legat de obstructionarea justitiei, chestii de genul asta.

Andrew Tate: Ce spune scrisoarea?

Luke: Pentru 200 de milioane sa isi retraga declaratia. O vom da in judecata pentru 200 de milioane, de la ea, de la parinti de la toata lumea.

Andrew Tate: Bun, daca nu isi retrage plangerea. Perfect!

Luke: Scrisoarea. Ok. Cerem ca domnul Tate sa fie pus in arest la domiciliu in Romania. Domnul Tate este o persoana respectata si renumita in lume. Este un binecunoscut si respectat membru al comunitatii", se arata in stenogramele inregistrate in arest.

Comments