SUMMER TIME – Locul ideal de relaxare in orice anotimp

SUMMER TIME – Locul ideal de relaxare in orice anotimp

SUMMER TIME Dacă doreşti să petreci  o vacanţă de vis la poalele munţilor, într-o oază de linişte unde  apa cristalină din piscine te aşteaptă, iar veveriţele îţi pot fi prietene, atunci locul ideal este complexul SUMMER TIME din Cavnic.

SUMMER TIME Pensiunea  dispune de două piscine deschise în sezon estival atât pentru bebeluşi, copii, tineri, cât şi pentru cei mai în vârstă.

summer terasa

Restaurantul cu o capacitate de până la 35 de persoane, unde mâncărurile au gust ca la mama acasă, vă oferă o multitudine de meniuri tradiţionale (peşte proaspăt din bazinul propriu, din care se gătesc pe loc preparate delicioase), care pot oricând constitui meniul perfect pentru cei care ne aleg drept gazdă pentru zile de naştere, botezuri sau alte evenimente petrecute în cadru restrâns alături de cei dragi.

1summer

Complexul,  unde confortul este la el acasă, este opţiunea perfectă pentru cazare  atât în sezonul estival cât şi iarna. Camerele cu un design deosebit şi mobilier elegant, dispun de paturi single şi matrimoniale, baie proprie, televizor şi internet.

Pe lângă confortul camerelor, liniştea şi aerul curat de munte aduc un plus de relaxare şi conferă oaspeţilor odihnă.

Vă stăm la dispoziţie şi vă oferim locul ideal de relaxare în orice anotimp.

SummerTimeCavnicPensiunea Summer Time din Cavnic! 

Nu ezitaţi să ne contactaţi la numărul de tel. 0744-697082,

e-mail: [email protected]

sau ne găsiţi pe site-ul www.summer-time.ro, pagina de facebook piscina summer time. https://www.facebook.com/ComplexSummerTime?fref=ts.

Complexul SUMMER TIME din Cavnic – Locul ideal de relaxare în orice anotimp.

Comments