SUPARAT – Si-a dat foc la casa, apoi a amenintat pompierii sa nu stinga focul

SUPARAT – Si-a dat foc la casa, apoi a amenintat pompierii sa nu stinga focul

foto presasm

SUPĂRAT Un bărbat, supărat pe viață, şi-a dat foc la casă. În nebunia momentului, proprietarul nu a lăsat pompierii să intervină.

SUPĂRAT Echipajele Inspectoratului Județean de Pompieri au ezitat să intervină, văzând că bărbatul este foarte agresiv și avea și un cuțit la spate.

Totul s-a întâmplat miercuri, în jurul orei 17.00, în localitatea Boghiș. Într-un final, pompierii au intervenit de la distanță reușind să stingă focul. Au ars mai multe adăposturi pentru animale și vreo două tone de fân, potrivit presasm.ro.

Pompierii au solicitat intervenția efectivelor de la Inspectoratul Județean de Poliție și Inspectoratului Județean de Jandarmi.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a fugit când a văzut forțele de coerciție și s-a ascuns în porumb. Polițiștii și jandarmii au reușit să îl convingă să se predea. Bărbatul a fost imediat urcat în ambulanța SMURD și transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean.

Vecinii susțin că bărbatul stă cu soţia sa și mai are și trei copii, din care unul de doar nouă luni. Conform acelorași surse, bărbatul ar fi extrem de recalcitrant, fiind cunoscut cu antecedente psihiatrice.

“Trei zile a stat la Psihitarie. Acum i-au dat drumul. El a făcut ce a făcut. E agresiv. Ne este frică să și lăsăm copiii afară, așa de agresiv e. Cu mare greu i-a lăsat și pe pompieri să intervină. De câteva zile a luat securea la polițiști. E cunoscut în sat. E teroare ce face. Mai ales când bea”, spun vecinii.

Bărbatul nu s-a rezumat doar la a-și incendia propria casă. Acesta ar fi atacat recent și o vecină, încercând să o înțepe cu furca.

sursa info

sursa foto

Comments