TARG DE DOR COPILARESC - Eveniment dedicat mamelor si viitoarelor mamici

TARG DE DOR COPILARESC - Eveniment dedicat mamelor si viitoarelor mamici

TÂRG În data de 13 august, începând cu ora 10.00, la Centrul de Instruire si Marketing are loc Târg de dor copilăresc, un eveniment inedit, cu produse și servicii pentru familiile tinere.

TÂRG Vor fi expuse lucruri făurite chiar în sânul familiei, cărți pline de emoții, culminând cu o dublă lansare de carte a Prințesei Urbane, consiliere parentală, ateliere și seminarii de psihologie în cadrul familiei, seminarii pe tema alăptării și multe alte surprize și lucruri interesante.

Va fi un eveniment pentru mame şi viitoare mămici, unde acestea vor avea ocazia să vândă și să cumpere haine, accesorii și alimente naturale pentru copii şi bebeluşi, articole pentru gravide.

Va fi, de asemenea, locul unde mămicile creative își vor putea prezenta produsele. Târgul pentru copiii sprijină ideea de o alimentație naturală și sănătoase pentru bebeluși, dar și ideea de reciclare, mai ales că prichindeii cresc foarte repede, iar hăinuţele, jucăriile, cărucioarele şi celelalte lucruri folosite de ei, de multe ori, sunt puse deoparte fără să fie uzate.

Prin revânzarea sau schimbarea lor acestea devin din nou utile pentru alții. Astfel, şi vânzătorii şi cumpărătorii au de câştigat. Aceştia din urmă pot reînnoi garderoba copiilor la preţuri extrem de avantajoase faţă de preţurile din magazine, iar vânzătorii se eliberează de lucrurile care s-au strâns de-a lungul anilor, recuperând astfel o parte din banii investiţi.
Târg de dor copilăresc este dedicat exclusiv mamelor si producătorilor care vând produse sigure pentru sănătatea copilului.

Comments