Targul de Craciun din Craiova a ajuns vestit peste hotare. Evenimentul ocupa locul II intr-un top eu...

"Dupa o saptamana de vot online, platforma europeana de promovare turistica a anuntat, joi seara, rezultatele clasamentului pentru Best Christmas Market 2024. Cu un record absolut, cu aproape 600.000 de voturi stranse din 168 de tari din lume, competitia a adunat la start 20 de orase europene, dintre care unele cu o lunga traditie in organizarea targurilor de Craciun, cum ar fi Praga, Viena, Bruges, Bruxelles, Budapesta, Londra, Madeira sau Metz", a anuntat Primaria Craiova.Potrivit rezultatelor postate pe respectivul site, pe locul I s-a clasat targul de Craciun din Budapesta si pe locul al treilea, targul din Metz, Franta."Pentru a doua oara pe podiumul european si aflat la a treia participare in aceasta prestigioasa competitie, Targul de Craciun de la Craiova a devenit o destinatie magica pentru turisti de pretutindeni, cu atat mai mult cu cat numarul voturilor obtinute anul acesta a inregistrat o crestere spectaculoasa. Astfel, Craiova a primit 60.404 de voturi, dintre care 48,32% au venit din afara Romaniei, in principal din Marea Britanie (26%), SUA (18%), Germania (12%), Franta (9%) si tarile de Jos (8,4%)", se precizeaza in comunicatul Primariei Craiova.

Valoarea maxima a pensiei pana la care medicamentele vor fi compensate 90% va creste de anul viitorConform comunicatului oficial al organizatiei European Best Destinations, Craiova este cea mai votata destinatie din Romania de la crearea acestei competitii. Este una dintre destinatiile cu cea mai mare crestere a numarului de vizitatori, in situatia in care competitia din acest an a durat mai putin (8 zile) iar numarul voturilor stranse per total a fost un record absolut, pagina de votare fiind distribuita de peste 335.000 de ori pe retelele sociale."Craiova, mai mult ca niciodata, a aratat lumii intregi calitatea ofertei sale, intarita anul acesta cu noi atractii, o identitate si mai puternica, devenind un brand puternic de turism in Romania si in Europa si o destinatie magica de Craciun si fiind, totodata, piata care gazduieste cel mai frumos brad de Craciun din Europa. Cresterea voturilor pentru Craiova si progresul acesteia catre cele mai bune locuri in acest clasament european sunt spectaculoase iar cifrele vorbesc de la sine", se subliniaza in comunicatul transmis de European Best Destinations.

Parlamentarii pun tunurile pe colegii lor scandalagii. Vor o lege prin care sa ii scoata cu jandarmii din plen"Ne bucuram ca povestea editiei din acest an a Targului de Craciun a fost atat de admirata de turisti din tara si strainatate iar Craiova devine un magnet pentru cei care doresc sa ne cunoasca mai bine. Multumim tuturor celor care ne-au votat si in special craiovenilor, care se confrunta din ce in ce mai mult cu aglomeratia mare din weekenduri, cand mii de turisti vin sa ne viziteze targul si orasul", a declarat primarul municipiului Craiova, Lia Olguta Vasilescu.

Hotelierii, agentiile de turism si toate companiile sau institutiile care lucreaza in domeniul turismului din Craiova au dreptul sa utilizeze oficial, incepand de joi, logoul "European Best Christmas Market - Craiova 2024" pe toate comunicarile, site-urile, fotografiile sau imaginile difuzate/distribuite.

Directia Antifrauda din ANAF, rascolita de procurorii DNA. Anchetatorii cauta dovezi ca anumiti angajati au luat mita

Comments