TELENOVELA – Bataie crunta si sechestrare, din dragoste!

TELENOVELA – Bataie crunta si sechestrare, din dragoste!

TELENOVELĂ. Din dragoste pentru o fată care, se pare, îi era infidelă, un tânăr din satul Șopârleni, comuna Drânceni, s-a răzbunat ca în filme pe rival! Împreună cu un prieten, Dorin Tofan l-a luat pe băiatul acuzat că ar avea o relație clandestină cu iubita sa, l-au suit într-o mașină, l-au sechestrat la câțiva kilometri de satul său și acolo l-au bătut măr.

TELENOVELĂ. Norocul victimei a fost acela că au intervenit la timp polițiștii și într-un mod nemaiîntâlnit, căci, la cât de agresivi erau (apropiați ai victimei spun că băiatul ar fi fost lovit-o inclusiv cu un cric peste picioare), viața tânărului era chiar în pericol.

Cei doi, Tofan Dorin și amicul său, Covaci Lucian, au fost deja arestați preventiv, pentru două fapte grave, loviri și alte violențe, dar și lipsire de libertate. Povestea care însă l-a dus pe Dorin după gratii este una extrem de tumultoasă.

El, muncind în străinătate, îi trimitea iubitei sale aproape tot ce muncea și tocmai de aceea infidelitatea fetei l-a scos din minți. Cu mai multe detalii despre acest caz, în numărul de luni, al ziarului Vremea Nouă!

Sursa info

Comments