Test de logica: care familie este cea mai prietenoasa? Nu trebuie decat sa privesti imaginile cu ate...

Pentru a afla daca o familie este prietenoasa sau nu, este suficient sa acordati atentie detaliilor: cum se comporta familia la o plimbare in parc, ce gesturi fac sotii, cum se comporta parintii cu copilul, scrie Revista Sufletului.

Iata si ce spune despre tine imaginea pe care ai ales-o.

Familia nr. 1

Imaginea arata cat de atent isi conduce mama fiul de mana. Este evident ca au o relatie de incredere, ceea ce nu se poate spune despre barbatul de langa ea. Se simte ca mama separa fiul de tata si nu-i acorda nicio atentie. Poate parea ca acest barbat nu este un membru al familiei.

Familia nr. 2

Parintii care merg in spate seamana cu o familie obisnuita. Nimic deosebit, dar privind modul in care copilul alearga fericit in fata, nu poti observa ca parintii pastreaza o distanta intre ei. Se poate presupune ca familia este complet normala sau incearca sa para asa din exterior.

Familia nr. 3

Cand oamenii sunt fericiti, este greu sa nu observi. Familia nr. 3 pur si simplu radiaza de fericire: parintii, care se iubesc, nu si-au irosit toata tandretea unul pentru celalalt in perioada vietii de familie, iar copilul merge cu indrazneala langa ei si se tine ferm de mana tatalui sau. Aceasta este o familie prietenoasa, fericita.

Comments