TESTUL INGHEtATEI: ai curaj sa-l faci? Ce spune despre asta despre tine

TESTUL INGHEtATEI: ai curaj sa-l faci? Ce spune despre asta despre tine

Iată cum trebuie interpretat răspunsul tău:

1. Ești atât de spontană și schimbătoare încât de multe ori te surprinzi și pe tine însăți cu deciziile pe care le iei.  Uneori pari cea mai serioasă persoană din lume și nimic nu îți poate distrage atenția, în timp ce uneori ești pusă numai pe șotii și îți asumi riscuri fără să te gândești de două ori. Muncești din greu, însă știi și să te distrezi. Reușești cumva să faci câte puțin din toate. Viața ta este, fără îndoială, palpitantă.

2. Ești deschisă la tot ce e nou și dornică de cunoaștere. Ai principia și valori bine definite, însă totodată te răzgândești repede și ești imprevizibilă. Nu te intimidează nimeni și nimic și reușești să faci față oricărei situații. Iubești pasional, însă asta nu înseamnă că te lași condusă de sentimente, ci ești mai degrabă rațională.

3. Ești foarte sentimentală și te lași condusă de inimă. Emoțiile te copleșesc și rareori reușești să te aduni în momente foarte emoționante. Îți place să îi protejezi pe cei dragi, chiar dacă asta înseamnă că trebuie să te sacrifici tu de multe ori. Ai o fire empatică și reușești să relaționezi cu orice persoană care suferă. Știi exact ce să spui pentru a consola pe oricine.

4. Ești meticuloasă. Pui mare preț pe detalii și îți place să fie totul foarte bine pus la punct întotdeauna. Ești și extrem de ambițioasă și nu te lași cu una, cu două dacă nu obții ce îți dorești. Ai o fire disciplinată și ordinea din jurul tău te ajută să îți pui ordine și în gânduri. Întotdeauna cântărești bine înainte de a lua o decizie și preferi să o iei pe drumul cel mai sigur, nu să te avânți în necunoscut.

Sursa: feminis.ro

Articole recomandate

Comments