Timpii de asteptare in platforma de vaccinare vor fi disponibili in doua-trei zile, anunta Valeriu Gheorghita

Timpii de asteptare in platforma de

Timpii de asteptare in platforma de vaccinare vor fi disponibili in doua-trei zile, anunta Valeriu G...

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare (CNCAV), Valeriu Gheorghita, a explicat, la Digi 24, ca platforma de vaccinare inca nu arata timpul de asteptare pentru ca s-a lucrat la operationalizarea a peste 170 de centre noi.

Valeriu Gheorghita a anuntat ca in doua-trei zile va fi disponibila si aceasta cerinta operationala de a afisa numarul de persoane care se afla in fata si care este ritmul de vaccinare in centrul respectiv.

„Prioritatea a fost operationalizarea acestor centre noi, insa in urmatoarele doua-trei zile va fi disponibila si aceasta cerinta operationala de a afisa numarul de persoane care se afla in fata si care este ritmul de vaccinare in centrul respectiv”, a spus Valeriu Gheorghita.

„Pot sa va spun ca in momentul de fata avem 1.151 de centre din care 792 de centre sunt cu vaccin de la Pfizer, circa 84 sunt centre cu vaccin de la Moderna, circa 275 sunt centre care primesc vaccin de la AstraZeneca”, a declarat Valeriu Gheorghita la Digi24, potrivit Agerpres.

Presedintele CNCAV a dezvaluit ca in ultimele 24 de ore au fost programate peste 70.000 de persoane.

„Au inceput notificari. Pot sa va spun ca au fost peste 97.000 de notificari si peste 70.000 de persoane programate doar in 24 de ore”, a mai spus Valeriu Gheorghita.

FOTO: Hepta

Comments