TINERET – Nationala de handbal a Romaniei s-a clasat pe primul loc in grupa

TINERET – Nationala de handbal a Romaniei s-a clasat pe primul loc in grupa

TINERET Naţionala feminină de tineret a obţinut miercuri a treia victorie la Campionatul Mondial din Rusia, după ce s-a impus la o diferenţă de 23 de goluri în faţa Egiptului, scor 38-15. România şi-a asigurat practic accederea în următoarea fază a competiţiei, însă greul abia acum urmează. TINERET Reprezentanta Africii a fost doar un simplu sparring-partner pentru tricolore, care au încercat doar să-şi regleze ritmul pentru următoarele partide cu Spania şi Germania şi să evite accidentările. România a înscris multe goluri uşoare, 18 goluri fiind înscrise pe contraatac din cele 24 de situaţii de acest gen. Cu excepţia portarilor, toate jucătoarele şi-au trecut numele pe lista marcatoarelor. Principala realizatoare a fost Lorena Ostase – 7 goluri.

Un lucru îmbucurător, din echipă a făcut parte şi Sonia Vasiliu, care a fost scoasă pe targă în partida precedentă cu Argentina. Handbalista de la ”U” Cluj a şi marcat 3 goluri.

  • România – Egipt 38-15 (18-9)
  • Dumanska, Curmenţ, Ion – portari; Taivan 3, Severin 1, Dindiligan 4, Craiu 2, A. Ilie 1, Vasiliu 3, Laslo 3, Dache 4, Stoicănescu 4, F. Ilie 1, Corban 1, Polocoşer 4, Ostase 7

Meciurile adevărate ale naţionalei de tineret abia acum urmează. Joi, la Moscova, cu începere de la ora 18:00, România va înfrunta Spania, iar sâmbătă (ora 14:00) va întâlni Germania.

Comments