TRAGEDIE – Batranul salvat miercuri din Somes a murit la spitalul din Dej (VIDEO)

TRAGEDIE – Batranul salvat miercuri din Somes a murit la spitalul din Dej (VIDEO)

Bărbatul în vârstă de 63 de ani din localitatea Ieud, judeţul Maramureş, care a fost salvat miercuri seară din apele Someşului, după ce s-a dezechilibrat şi a căzut în rau a murit ieri la spitalul din Dej. Acesta era internat la secţia de Terapie Intensivă.

Vă reamintim că incidentul a avut loc în dreptul digului de pe strada Ion Pop Reteganu din Dej. Din primele informaţii, bărbatul mergea pe dig şi intenţiona să prina o maşină de ocazie care să îl ducă acasă. Înainte de acest lucru, temperaturile mari de afară l-au făcut să îşi dorească o baie răcoroasă în Somes, dar când a ajuns pe marginea raului într-o zonă cu mal abrupt, a alunecat în rău. Cum nu mai putea să iasă singur, fiind şi bolnav, bărbatul a strigat după ajutor aproape o oră, fără să-l audă cineva.

Citeşte şi: INCIDENT ÎN DEJ – Bărbat din Ieud căzut în Someş, salvat în ultimul moment (VIDEO)

În cele din urmă, strigătele i-au fost auzite de un trecător, care l-a alertat pe un alt bărbat, şi împreună au încercat să îl scoată pe bătrân din Somes. Au sunat la 112, dar până la ajungerea pompierilor şi ambulantei, cei doi au săpat nişte trepte în mâlul răului şi au reuşit să îl scoată pe uscat. Pompierii l-au cărat pe targă până la ambulanţă, iar mai apoi a fost transportat la spital pentru a-i fi evaluată starea de sănătate.

Dejeanul.ro

Comments