TRAGEDIE – Doi tineri au murit pe loc si unul este in coma in urma unui accident

TRAGEDIE – Doi tineri au murit pe loc si unul este in coma in urma unui accident

TRAGEDIE Un accident mortal s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri pe un drum din județul Bistrița-Năsăud, la ieșirea din localitatea Rebrișoara spre orașul Năsăud. Doi tineri au murit pe loc, iar un al treilea a ajuns în comă la spital, după ce mașina în care se aflau s-a izbit din plin de mai multe camioane parcate pe marginea drumului, dar și de un cap de pod. 

TRAGEDIE Totul s-a petrecut în jurul orei 3.20 dimineața, când un apel la 112 anunța faptul că un accident rutier grav s-a petrecut pe DN 17 D, drum care leagă Sângeorz-Băi de Năsăud.

Potrivit timponline.ro, un autoturism marca Audi A4, care gonea cu 180 km/h spre Năsăud, a izbit două tiruri parcate în afara carosabilului. Mai departe, a ricoșat pe partea cealaltă într-un cap de pod, în alt tir și un utilaj aflat în perimetrul unei firme de vehicule de tonaj.

TRAGEDIE Cei trei tineri au fost găsiți de salvatori întinși pe caldarâm. Din nefericire, pentru doi dintre ei salvatorii care au ajuns de urgență la fața locului nu au mai putut face nimic. Este vorba despre pasagerii Maxim Timoce (25 de ani) și Ioan Niculai (27 de ani), care au murit la scurt timp după impactul nimicitor. Șoferul, Ioan Răzvanță (26 de ani), a fost transportat în comă la spital. Sursa citată mai scrie că toți cei trei sunt originari din orașul Sângeorz-Băi.
Din primele informații, se pare că șoferul ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive. La fața locului polițiștii au descoperit că acul kilometrajului de la Audi s-a oprit la 180 km/h.

Oamenii legii au deschis un dosar de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs accidentul extrem de grav.

Comments