TRAGEDIE PE RAU – Au intrat sa se racoreasca dar numai unul a mai iesit

TRAGEDIE PE RAU – Au intrat sa se racoreasca dar numai unul a mai iesit

TRAGEDIE PE RÂU. S-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 18:00. Atunci martorii au sunat la 112 și au anunțat că un tânăr a ieșit din Mureș strigând după ajutor. De altfel, martorii, cei care și-au petrecut sâmbata pe malul râului Mureș, pe malul cu hotelul Coandi, căci acolo s-a și întâmplat tragedia, ne-au povestit că cei doi au intrat în apă de pe malul opus și i-au observat pentru că nu păreau să știe să înoate. “Am văzut că dădeau aiurea din brațe, nu cred că știau să înoate bine. Băiatul de abia a reușit să vină pe malul acesta, iar pe celălalt… I-am văzut cu brațele întinse deasupre apei, apoi nu l-am mai zărit. Băiatul a ajuns la mal și striga după ajutor”, ne-a spus un bărbat care a asistat la scena tragică a înecului bărbatului de 35 de ani.

Tânărul de 18 ani a fost preluat de echipajul SMURD care i-a acordat primul ajutor, ulterior fiind preluat de o ambulanță și transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Arad. Pompierii au demarat căutările pentru găsirea bărbatului, însă până la lăsarea serii, echipajele de intervenție nu au reușit să dea de urma acestuia.

Cei doi erau din Botoșani – adolescentul de 18 ani -, respectiv Brăila – barbatul de 35 de ani – și erau angajați, potrivit informațiilor pe care le deținem, la o fabrică din Zona Industrială, și erau cazați la un hostel din zona Boul Roșu.

Sursa info

Comments