TRAGEDIE – Un tanar de 22 de ani s-a urcat beat la volan si a murit in accident

TRAGEDIE – Un tanar de 22 de ani s-a urcat beat la volan si a murit in accident

sursa foto: vremeanoua.ro

TRAGEDIE. Accident groaznic, ieri, în localitatea vasluiană Moara Domnească! Un tânăr de 22 de ani a murit sub fiarele contorsionate ale mașinii, după ce s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului național. Acesta tocmai venise de la discotecă și se pare că băuse toată noaptea.

După o seară petrecută într-un club din Vaslui, Andrei Vârlan (22 de ani) a plecat spre casă cu un taxi și a ajuns în jurul orei 4.30. Deși era băut bine, acesta s-a urcat în mașina lui, un Smart, și a plecat înapoi spre oraș, însă, după câțiva kilometri acesta a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod.

În urma impactului, tânărul a fost aruncat din mașină în șanț și se pare că a murit pe loc. ”S-a auzit o bubuitură. Era ora 5.30 dimineața. Ne-am speriat și am ieșit să vedem ce s-a întâmplat. Am văzut un tânăr căzut în șanț. Nu avea sânge, decât un pic în colțul gurii. Oamenii l-au luat din șanț și l-au așezat pe marginea drumului. Atunci a început să-i curgă sânge de după cap. Vedeți că a rămas o pată și pe asfalt”, a declarat o localnică.

O ambulanță a ajuns imediat la fața locului, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe tânărul în vârstă de 22 de ani. Polițiștii au început cercetările în acest caz și urmează să stabilească cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

Sursa info

Comments