TRAGIC – Ofiter de armata mort in accident de motocicleta

TRAGIC – Ofiter de armata mort in accident de motocicleta

sursa foto: Bistriteanul.ro

Ieri noapte, un ofițer de 36 de ani din Bistrița și-a pierdut viața în Poiana Stampei, după ce a pierdut controlul motorului pe care-l conducea și s-a răsturnat în decor. Acesta era ofițer la unitatea militară din Bistrița.

O plimbare cu motorul i-a fost fatală lui Cipri N., un bistrițean de 36 de ani. Acesta a ales să-și petreacă duminica alături de colegii de motor într-o plimbare până în județul Suceava.

Pe raza localității Poiana Stampei, pe DN17, acesta a pierdut controlul motorului și a ajuns în decor unde s-a răsturnat. Echipajele medicale ajunse la fața locului l-au transportat pe bărbat la spitalul din Vatra Dornei, unde, din păcate s-a stins în jurul orei 23:00.

„La data de 26.06.2016, în jurul orei 18:24, în timp ce conducea motocicleta pe DN17, în afara comunei Poiana Stampei, pe un sector de drum în succesiuni de curbe, datorită vitezei excesive și neadaptate la condițiile de drum, un bărbat de 36 de ani din județul Bistrița-Năsăud, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat, autoaccidentându-se. Datorită leziunilor suferite, conducătorul motocicletei nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Ulterior, în jurul orei 23:00, bărbatul a decedat la spital”, precizează comisar de poliție Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Ciprian N. era ofițer în cadrul unității militare din Bistrița. Acesta era căsătorit și avea copii.

„Dragi prieteni…fac un apel la voi…la credința voastră. Vă rog din suflet rugați-vă pentru inima fratelui meu…inima lui s-a oprit aseară..și sunt convinsă că numai Dumnezeu o poate face să bată din nou…vă rog rugați-L, implorați-L…să-i pună inima în mișcare din nou…să îi mai dea o șansă. Minunile există…minunile le face Dumnezeu. Eu cred în minuni și cred în Dumnezeu…Doamne te implor dă-mi fratele înapoi”, a fost mesajul emoționant postat aseară pe Facebook de Corina, sora motociclistului.

Bistriteanul.ro

Comments