TREI CEASURI RELE - Baimareni si sigheteni fara apa la robinete

TREI CEASURI RELE - Baimareni si sigheteni fara apa la robinete

TREI CEASURI RELE. Dacă e marţi şi e şi data de 13, cele trei ceasuri rele proverbiale trebuie să se împlinească. Au simţit-o pe pielea lor băimărenii se pe patru străzi şi sighetenii de pe altele două.

Astfel, de la prima oră a dimineţii aceştia au rămas fără apă potabilă la robinete din cauza unor avarii la reţea. O conductă a cedat şi s-a spart iar apa care trebuia să ajungă la ei s-a risipit.

Până la ora 14.00, din cauza unei conducte sparte rămân fără apă băimărenii de pe str.Muncii, str.Mărășești (case), str.Păunului, str.Jupiter nr 1.

Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor avarii. SC Vital SA îşi cere scuze pentru aceste incidente – independente de voința lor. Echipele de intervenție sunt la fața locului, pentru remedierea situației și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

De asemenea, în intervalul 9.00 – 17.00, pentru cuplarea la rețea, rămân fără apă la robinete sighetenii de pe str. Ion Ghica, str. Traian Bilțiu Dăncuș.

Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor lucrări de modernizare și reabilitare la rețeaua de distribuție a apei potabile. Chiar dacă aceste lucrări crează disconfort locuitorilor din zonă, ele sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare.

Comments