Trei masti de fata cu pepene rosu. Efectele se vad imediat si sunt uimitoare!

Trei masti de fata cu pepene rosu. Efectele se vad imediat si sunt uimitoare!

Iată, deci, trei măşti pentru ten cu pepene roşu:

1. Mască cu pepene roşu şi miere pentru ten uscat. Amestecă o lingură de suc de pepene roşu cu o lingură de miere şi aplică masca pe faţă. Las-o să acţioneze cam 15-20 de minute, iar apoi îndepărteaz-o cu apă călduţă. În acest caz, mierea va acţiona ca un agent natural de umezire şi va ajuta pepenele să hidrateze în profunzime derma.

2. Mască cu pepene roşu şi mentă pentru pori măriţi. Ai nevoie de oceaşcă de pepene roşu mărunţit şi câteva frunze de mentă. Pune ingredientele într-un blender şi mixează-le până obţii o pastă. Congelează compoziţia într-un recipient special pentru gheaţă şi după ce a îngheţat, masează-ţi faţa cu un cub cu pepene şi mentă. Acesta va avea efect răcoritor asupra pielii, iar porii se vor micşora.

3. Masca cu pepene roşu şi avocado pentru riduri fine. Combină o lingură de suc de pepene roşu cu o lingură de avocado mărunţit. Aplică masca şi las-o în jur de 20 de minute, dupa care îndepărteaz-o cu apă caldă. Vitamina C din pepene acţionează ca un antioxidant şi protejează pielea de acţiunea radicalilor liberi, îi conferî fermitate şi o revitalizează.

Sursa: andreearaicu.ro

Articole recomandate

Comments