Tu de ce nu ai noroc in timp ce altii au cu carul? Cum sa atragi intamplari benefice

Tu de ce nu ai noroc in timp ce altii au cu carul? Cum sa atragi intamplari benefice

Tu de ce nu ai noroc in timp ce altii au cu carul? Cum sa atragi intamplari benefice

Alegerile si intuitiile noastre spun multe despre noi. Atitudinile asumate, actiunile si comportamentul nostru atrage dupa sine o serie de intamplari care pot fi favoarea noastra sau ne pot izola de marile sanse ale vietii.

In marile clinici universitare oamenii de stiinta au facut adevarate studii si experimente care au scos la iveala faptul ca oamenii, efectiv, pot deveni mai norocosi prin atragerea aproape magnetica in viata lor a unor intamplari benefice.

Iata de ce nu ai noroc:

Prima regula este sa nu astepti sa-ti pice norocul din cer. Sansele nu se gasesc nefacand nimic, ci cautandu-le. Lamentarile, cersitul atentiei si izolarea sunt cei mai redutabili inamici ai norocului.

Asteptari nerealiste

Daca asteptarile tale sunt nerealiste sau prea inalte, e posibil sa te simti adesea dezamagit. Incercarea de a-ti ajusta asteptarile poate ajuta la imbunatatirea perceptiei asupra norocului.

Lipsa de actiune

Norocul adesea favorizeaza pe cei care sunt proactivi. Incercarea de noi oportunitati si iesirea din zona de confort poate duce la "noroc" mai frecvent.

Starea de spirit negativa

Pesimismul sau o atitudine negativa poate atrage experiente negative. Practicarea recunostintei si incercarea de a adopta o perspectiva mai pozitiva asupra vietii pot schimba modul in care percepi norocul.

Compararea cu altii

Compararea succeselor personale cu cele ale altora poate duce la sentimente de insuficienta si "lipsa de noroc". Fiecare persoana are propriul sau parcurs, iar concentrarea pe progresul personal poate fi mai benefica.

Desi poate fi trist sa auzi ce-ti spun specialistii, se pare ca norocul nu este o conditie intrinseca a vietii, el nu vine dupa noi si nu ne cauta.

Cine-s norocosii care se bucura de noroc?

Privind lucrurile la rece, putem spune ca unii au primit cu carul altii cu paharul. Unii au parte de castiguri pe toate palierele vietii in timp ce altii sunt sortiti pierderilor. De ce unora le merge bine si in dragoste, si in cariera, au si bani, si sanatate, in vreme ce altii parca atrag necazurile si pagubele ca un magnet?

SURSA

Comments