TWITTER SE SCHIMBA Ce trebuie sa stie

TWITTER SE SCHIMBA - Ce trebuie sa stie utilizatorii

TWITTER SE SCHIMBĂ  Reţeaua de socializare Twitter propune o schimbare extrem de importantă, iar toţi utilizatorii trebuie să ştie acest lucru. Deși cea mai parte a activității desfășurate pe Twitter de către utilizatorii rețelei sociale implică postarea de mesaje publice cu o limită de 140 de caractere, mereu a existat și un sistem de trimitere a unor mesaje private sau directe, DM.

În speranța că va fi percepută și ca o soluție de chat, precum Facebook Messenger sau WhatsApp, rețeaua socială a reinventat complet respectiva componentă. Dintr-o componentă foarte simplu de înțeles și de utilizat, mesajele directe de pe Twitter se apropie acum ca funcționalitate și interfață mai mult de WhatsApp. În continuare trebuie să folosiți aplicația originală Twitter și nu instalați un program dedicat, precum Messenger, dar secțiunea DM din aplicație poate fi comparată de la egal la egal cu orice soluție de chat existentă.

Caracterizată în mod oficial ca fiind mai dinamică, secțiunea Direct Messages include acum posibilitatea trimiterii de confirmare la citire și vă permite să vedeți în timp real dacă interlocutorul vă tastează un mesaj. Cei care-și făcuseră un obicei din răspunderea la mesaje după câteva zile, s-ar putea să perceapă confirmarea la citire ca o sursă suplimentară de stres. În conversațiile de grup, confirmările vor fi defalcate pe persoane, anunţă Playtech.

Sursă info.

Sursă foto.

Comments