ULTIMA ORA – Ovidiu Nemes si-a dat demisia din functia de copresedinte al PNL Maramures

ULTIMA ORA – Ovidiu Nemes si-a dat demisia din functia de copresedinte al PNL Maramures

Ovidiu Nemeș, fostul primar al municipiului Sighetu Marmației și-a dat demisia din toate funcțiile politice pe care le ocupa. Astfel, începând de astăzi Partidul Național Liberal, filiala Maramureș a rămas fără unul dintre copreședinți. Conform statului, până la organizarea alegerilor în cadrul organizației județene, președintele interimar va fi numit de la centru.

Decizia lui Ovidiu Nemeș de a demisiona din funcția de conducere a PNL Maramureș nu a surprins pe nimeni, mai ales că partidul a înregistrat un scor dezastruos la alegerile locale din 5 iunie.

„Este oarecum anunțată de mai multă vreme demisia mea. Nu mai ocup o funcție publică și având în vedere scorul înregistrat la alegerile locale trebuia să ne asumăm această pierdere. Potrivit statului, centrul va numi un nou președinte până la organizarea alegerilor. Eu sper să fie un președinte unic pentru că o conducere bicefală nu aduce rezultate bune. Eu sper ca noul președinte să fie un tânăr care să aducă echilibru în construcția liberală”, a declarat Ovidiu Nemeș pentru actualmm.ro.

Imediat ce a renunțat la funcția politică, Ovidiu Nemeș a mai dezvăluit un lucru. O conducere bicefelă nu a făcut ca lucrurile să meargă bine în Partidul Național Liberal.

„Nu a fost vorba de divergențe dar sunt la mijloc mentalități diferite despre partid, inclusiv despre viață. A fost vorba despre două partide cu două proceduri diferite. Nu a fost o perioadă ușoară însă sper ca noul președinte să aducă liniște în organizație”, a mai adăugat Ovidiu Nemeș.

Ovidiu Nemeș și Mircea Man au condus împreună Partidul Național Liberal Maramureș de când PD-L a fuzionat cu PNL.

Simona Vasiac

Comments