Un baietel de 10 ani, prins de politie la volanul unui autoturism pe o autostrada din SUA, alaturi d...


Politia din Florida a avut un soc atunci cand soferul pe care l-au oprit joi noapte, 21 septembrie, pe o autostrada s-a dovedit a fi un baietel de 10 ani, insotit de sora lui, in varsta de 11 ani. Cei doi au declarat politiei ca au fugit de acasa, suparati pe mama lor, care le limitase accesul la dispozitive electronice, potrivit BBC.


Baiatul si sora sa de 11 ani au fost opriti in Alachua, la sute de kilometri de locul in care au fost dati disparuti de mama lor la inceputul saptamanii.


,,Ambii copii erau suparati pe mama lor pentru ca aceasta le-a luat dispozitivele electronice, intrucat nu le foloseau in mod corespunzator", au precizat ofiterii.


Mama lor a reclamat in urma cu cateva zile disparitia copiilor si a masinii in North Port, Florida, un oras aflat la peste 320 km de Alachua.


Politia a precizat ca nu exista niciun motiv care sa insinueze ca cei mici erau tratati rau acasa.


Dupa ce a fost informata despre gasirea copiilor, femeia a condus trei ore spre nord, pana in Alachua, pentru a-i lua pe copii acasa.


Autoritatile din Florida elibereaza mai multe tipuri de permise de conducere. Adolescentii obtin de obicei mai intai permisul de incepator, varsta legala fiind 15 ani, putand conduce doar in baza anumitor restrictii potrivit State of Florida.


Comments