Un barbat din Oncesti a ramas si fara masina, si fara tigari

Un barbat din Oncesti a ramas si fara masina, si fara tigari

Un barbat din Oncesti a ramas si fara masina, si fara tigari

Captura de tigari de contrabanda a politistilor de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Maramures. Acestia au depistat pe raza localitatii Oncesti, un maramuresean conducand un autoturism marca Skoda in care se aflau 1.500 pachete de tigari, de provenienta extracomunitara. Marfa a fost confiscata in vederea continuarii cercetarilor, respectiv autoturismul a fost indisponibilizat la sediul institutiei.

S-a intamplat in data de 6 decembrie a.c., in jurul orei 12.00, cand pe timpul executarii unor misiuni de supravegehre si control la frontiera de stat, politistii de frontiera din cadrul STPF Maramures au oprit in trafic pe raza localitatii Oncesti un autoturism marca Skoda, inmatriculat in Romania, condus de catre un maramuresean, in varsta de 63 de ani.

,,In urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, in portbagaj au fost descoperite mai multe colete cu tigari, fapt pentru care s-a luat masura conducerii masinii impreuna cu soferul, la sediul Politiei de Frontiera in vederea continuarii cercetarilor. In urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 1.500 pachete de tigari, provenite din spatiul extracomunitar, in valoare de 17.550 lei. Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii, iar autoturismul in valoare de 10.000 lei a fost indisponibilizat in vederea continuarii verificarilor.

In cauza, se desfasoara cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, precum si pentru depistarea tuturor persoanelor implicate in activitatea infractionala si tragerea la raspundere a acestora, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sighetu Marmatiei", arata ITPF Sighetu Marmatiei.

Dragos HOJDA

The post Un barbat din Oncesti a ramas si fara masina, si fara tigari appeared first on ZiarMM.

Comments