Un celebru fotbalist a fost operat de urgenta. Ce mesaj a transmis romanul de pe patul de spital

Un celebru fotbalist a fost operat de urgenta. Ce mesaj a transmis romanul de pe patul de spital

Un celebru fotbalist a fost operat de urgenta. Ce mesaj a transmis romanul de pe patul de spital

Cu ce probleme se confrunta Octavian Popescu

Fotbalistul de la FCSB a intampinat probleme serioase la laba piciorului, care au necesitat o interventie chirurgicala pentru a fi rezolvate. Decizia de a-l opera a fost luata de staff-ul medical al echipei, dupa ce problemele au afectat performanta jucatorului in sezonul anterior. Operatia a avut loc pe 3 iunie, iar la scurt timp dupa interventie, sportivul a transmis un mesaj de incurajare fanilor sai.

Mesajul lui Octavian Popescu din spital

De pe patul de spital, Octavian Popescu a linistit fanii cu un mesaj pozitiv, subliniind ca operatia a decurs bine si exprimandu-si speranta ca aceasta va fi prima si ultima sa interventie chirurgicala in cariera.

Octavian Popescu s-a operat de urgenta / Sursa foto - Facebook

,,Salut tuturor! Astazi am suferit prima mea interventie chirurgicala din cariera, si sa speram ca si ultima! Ne vom revedea curand mai puternici si cu chef de fotbal!", a scris Octavian Popescu pe retelele de socializare.

Octavian Popescu va avea nevoie de sase saptamani de repaus pentru a se recupera complet dupa operatie. Dupa aceasta perioada, el va incepe treptat pregatirea pentru a reveni pe teren. Cel mai devreme, el ar putea fi apt de joc in luna august.

FCSB se pregateste pentru o perioada aglomerata, cu reunirea echipei pe 14 iunie, urmata de un cantonament in Olanda. In plus, la inceputul lunii iulie, echipa ros-albastra va juca in Supercupa Romaniei si in primul tur preliminar al UEFA Champions League, pregatindu-se si pentru startul viitorului sezon din SuperLiga.

Octavian Popescu ramane optimist si determinat sa revina pe teren mai puternic, promitand fanilor ca se vor revedea curand pentru noi succese in fotbal.

Comments