Un fost fotbalist de la CFR Cluj a murit - Sportivul a fost calcat de tren

Un fost fotbalist de la CFR Cluj a murit - Sportivul a fost calcat de tren

Un fost fotbalist de la CFR Cluj a murit - Sportivul a fost calcat de tren

Potrivit presei din Spania, tragedia s-a produs marti dupa-amiaza, intre Oviedo si Siero la La Corredoira. Ambulanta a fost sesizata in jurul orei 5 dupa-amiaza, iar medicii care au sosit la fata locului nu au mai putut face nimic. In acest caz, s-a deschis o ancheta pentru a se afla cu exactitate cauzele tragediei.

CFR Cluj l-a transferat pe Pelayo in 2017, insa nu a reusit sa convinga in tricoul campioanei Romaniei. Pelayo Novo a jucat in Spania 206 partide si a reusit sa marcheze de 26 de ori. Cea mai mare parte a carierei sale si-a petrecut-o la Oviedo, acolo unde a jucat 94 de meciuri si a dat 14 goluri.

S-a lasat de fotbal in 2018, din cauza unui accident cumplit. Fostul fotbalist se afla intr-un scaun cu rotile, dupa ce a suferit un grav accident care i-a afectat maduva spinarii. In 2018, acesta a cazut de la etajul 3 al unui bloc.

,,Lovitura a fost atat de puternica, am cazut de la o inaltime mare, astfel ca nu am fost constient in acele momente. Imi amintesc doar ca m-am trezit de-abia la spitalul din Zaragoza. Am renascut in clinica Lozano Blesa. Viata mea a inceput de atunci.

E complicat sa accept, dar exista viata si dupa acest accident. Trebuie sa pun in balanta ceea ce s-a intamplat, pe asta ma concentrez. E adevarat ca m-am simtit nostalgic, dar sunt foarte multumit cu cariera mea, cu toate lucrurile pe care le-am realizat", spunea Novo, in 2018.

Fostul fotbalist nu a stat departe de sport si s-a apucat de tenis in scaun cu rotile.

Comments