Un mare sportiv este in doliu. Fiul sau a murit la 1 an si 3 luni

Un mare sportiv este in doliu. Fiul sau a murit la 1 an si 3 luni

Un mare sportiv este in doliu. Fiul sau a murit la 1 an si 3 luni

Francis Ngannou este in doliu

Circumstantele exacte in care s-a produs decesul micutului Kobe raman inca neclare, iar familia trece printr-un moment extrem de dificil si dureros. Francis Ngannou a descris pierderea fiului sau drept o lovitura devastatoare, lasand un gol imens in viata sa.

,,Prea curand pentru a pleca, dar totusi a plecat. Baietelul meu, prietenul meu, partenerul meu, Kobe era plin de viata si bucurie. Acum, zace fara viata. I-am strigat numele de nenumarate ori, dar el nu raspunde. Alaturi de el eram cel mai bun om, iar acum habar nu mai am cine sunt. Viata este atat de nedreapta incat ne loveste acolo unde ne doare cel mai tare. Ce faci in fata unei astfel de situatii? Cum poti trai cu asta? Va rog sa ma ajutati daca aveti o idee pentru ca eu chiar nu stiu ce sa fac si cum sa traiesc cu ceasta situatie", a scris Ngannou.

Mesajul sau a adunat numeroase raspunsuri de compasiune si sustinere din partea comunitatii de luptatori, inclusiv de la Conor McGregor si antrenorul sau, Eric Nicksick. Acestia au transmis condoleante si ganduri de incurajare pentru Ngannou si familia sa in acest moment extrem de dificil.

,,Am fost foarte impresionat. Imi pare atat de rau sa aud de pierderea ta Francis, rugaciunile mele sunt cu tine si cu familia ta in aceste momente.", a declarat Conor McGregor.

Povestea de viata a lui Francis Ngannou

Francis Ngannou a avut o copilarie marcata de dificultati, lucrand din greu inca de la o varsta frageda pentru a-si ajuta familia. Originar din Camerun, Ngannou a lucrat intr-o mina de nisip la varsta de doar 10 ani inainte de a se muta in Franta. Acolo, si-a descoperit pasiunea pentru arte martiale mixte si a urmat o cariera in acest domeniu.

Cu timpul, Ngannou a devenit unul dintre cei mai cunoscuti si respectati luptatori UFC, reusind sa isi croiasca un drum catre succes prin munca si determinare.

In ciuda succesului sau in ring, tragedia recenta demonstreaza fragilitatea vietii si importanta sprijinului din partea comunitatii in momentele dificile.

Comments