Un roman si-a injunghiat colegul de munca pentru o tigara. In ce stare se afla victima

Un roman si-a injunghiat colegul de munca pentru o tigara. In ce stare se afla victima

Un roman si-a injunghiat colegul de munca pentru o tigara. In ce stare se afla victima

Romanul si-a injunghiat colegul in urma unui conflict

Potrivit relatarilor presei din Germania, disputa dintre cei doi a inceput in momentul in care s-au certat pe o bucata de hartie folosita pentru a-si rula tigarile. In cursul altercatiei, romanul in varsta de 51 de ani a luat la un cutit de bucatarie, injunghiindu-si colegul lituanian in zona gatului.

Un martor al incidentului, care locuia si el in aceeasi locuinta destinata muncitorilor, a alertat imediat autoritatile, iar politia a intervenit rapid la fata locului. Desi ranit grav, barbatul lituanian, in varsta de 29 de ani, a reusit sa deschida usa si sa permita fortelor de ordine sa intre in locuinta.

Victima de 29 de ani se afla in stare grava la spital

Ranile suferite au fost serioase, deoarece lama cutitului a patruns aproximativ 8 centimetri in gatul victimei. Cu toate acestea, arterele importante nu au fost afectate. Barbatul lituanian a fost transportat de urgenta la spital pentru ingrijiri medicale, insa, dupa doua zile de la incident, viata sa ramane in pericol.

In ceea ce-l priveste pe agresorul roman, acesta a fost arestat si va fi prezentat in fata instantei pentru acuzatia de tentativa de omor. Procurorul Maribel Andersson a confirmat ca exista suspiciuni puternice privind tentativa de omor si ca barbatul va fi adus in fata unui judecator pentru a raspunde de faptele sale.

,,Exista suspiciuni puternice cu privire la o tentativa de omor. La cererea noastra, barbatul va fi adus astazi in fata unui judecator", a declarat procurorul Maribel Andersson pentru BILD, o publicatie din Germania.

Comments