Un taximetrist a castigat 20.000 de euro la ruleta fentand aparatul. Cum a fost ,,convinsa" bila sa cada pe numarul pariat

Un taximetrist a castigat

Un taximetrist a castigat 20.000 de euro la ruleta fentand aparatul. Cum a fost ,,convinsa" bila sa...

Un taximetrist din Timişoara, împătimit al jocurilor de noroc, şi un fost angajat al unei săli de jocuri de noroc au fost condamnaţi în primă instanţă la câte şase luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei, după ce au fraudat un joc de ruletă în urma căruia jucătorul care a pariat a câştigat peste 86.000 de lei. Totul a fost descoperit după ce administratorii sălii de jocuri din Timişoara au descoperit că pe tura lui C. Cornel, angajat ca operator, erau câştiguri mari la ruletă.

Analizând imaginile de pe camerele de supraveghere, administratorul sălii de jocuri a constatat că de nouă ori jocul a fost fraudat, aducându-i lui B. Daniel Laurenţiu, un împătimit al jocului la ruletă, câştiguri totale de peste 86.000 de lei. Concret, administratorul sălii de jocuri a constatat că operatorul îi dădea lui B. Laurenţiu Daniel o cheie cu ajutorul căreia jucătorul deschidea capacul ruletei şi, după ce paria pe un anumit număr, punea bila cu mâna pe numărul respectiv.

Audiat în timpul anchetei, operatorul a recunoscut fapta, arătând că a vrut să îl ajute pe jucător, care era un client fidel al sălii de jocuri, şi care pierduse sume mari la ruletă. Fostul angajat al casinoului a declarat că în mai multe rânduri clientul i-a cerut cheia de la ruletă, motivând că e defectă pentru că pierde sume mari de bani. Angajatul sălii de jocuri a mai declarat că de câte ori îi dădea cheile, bărbatul deschidea un panou din lateralul ruletei, după care ridica cupola şi punea bila pe numărul pe care pariase, astfel încât câştiga de fiecare dată, niciodată nefiind vorba de sume mari de bani. Operatorul a mai declarat că jucătorul îi lăsa şi lui câte un bonus, dar totul a fost din proprie iniţiativă.

La rândul său, taximetristul le-a declarat anchetatorilor că de fiecare dată când paria îi dădea casierului miza pariată, el neîncasând nicio sumă de bani pe nedrept. Referitor la faptul că a desfăcut capacul ruletei şi a umblat la mecanismele acesteia, a bărbatul declarat că a făcut acest lucru deoarece „ruleta avea probleme tehnice, nu înregistra pariul şi în consecinţă nu înregistra nici câştigul şi astfel încerca să o facă să dea credit pentru a putea juca”.

În faţa instanţei, atât taximetristul, cât şi angajatul sălii de jocuri au recunoscut fapta, primind fiecare câte şase luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei. „În ceea ce priveşte gradul de pericol concret al infracţiunii săvârşite de inculpaţi, instanţa apreciază că acesta este unul relativ ridicat, prin prisma urmărilor produse, respectiv a cuantumului prejudiciului cauzat”, se arată în sentinţa Tribunalului Timiş, care nu este definitivă, fiind atacată cu apel, la Curtea de Apel Timişoara.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Comments