URMARITI – Politia ii cauta. Daca ii vezi, suna la 112

URMARITI – Politia ii cauta. Daca ii vezi, suna la 112

URMĂRIȚI Pe lista persoanelor urmărite, căutate de către polițiști fie pentru că au săvârșit infracțiuni mai mult sau mai puțin grave sau sunt dați dispăruți, se află mai mulți băimăreni și maramureșeni. Majoritatea dintre ei sunt căutați după ce au fost identificați pentru infracțiuni cum ar fi contrabanda.

Cetățenii care îi reperează, trebuie să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată secție de poliție. Printre băimărenii urmăriți de Inspectoratul de Poliție al județului se numără și Varga Augustin, născut în Sălsig, județul Maramureș, care este căutat pentru tâlhărie și contrabandă.

PERSOANE CĂUTATE varga augustin

URMĂRIȚI Un alt maramureșean căutat de polițiști este domiciliat în Asuaju de Jos, județul Maramureș, dar s-a născut în Homoroade, județul Satu Mare. Are o condamnare de 2 ani pentru infracțiuni la regimul circulației. Este urmărit având mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

PERSOANE CĂUTATE

Mulți contrabandiști ucrainieni se află pe lista de persoane căutate a IPJ Maramureș. Printre ei se numără și Stodler Dmetro, condamnat 5 ani pentru contrabandă și trecerea ilegală a frontierei de stat. Acesta are mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

PERSOANE CĂUTATE

În total, pe lista persoanelor urmărite de către Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș se numără 19 persoane, dintre care o parte maramureșeni, altă parte ucrainieni.

Lista integrală a persoanelor urmărite de IPJ Maramureș o puteți consulta AICI.

Comments