UTIL – Cinci secrete pentru un par sanatos si frumos

UTIL – Cinci secrete pentru un par sanatos si frumos

FOTO LIBERTATEA

UTIL Un păr lung și sănătos este precum o relație, necesită timp, atenție și grijă și răbdare. În primul rând, sănătatea părului este strâns legată de sănătatea noastră, în general, precum și de starea de spirit.

UTIL “Mente sana, corpo sano”. Mai pe scurt, un păr sănătos reflectă armonia interioară.

Lungimea părului reprezintă timpul și atenția acordate podoabei noastre capilare. Îți oferim câteva secrete care te vor ajuta să ai un păr sănătos.

Abia după ce ne-am stabilit principii de viață sănătoase, ne putem gândi la ce am putea aduce din exterior pentru a îmbunătății calitatea părului. În primul rând, trebuie să limităm agresiuniile asupra podoabei capilare. Samir Mekki, tehnician culoare, a explicat pentru Libertatea.ro ce trebuie să facem pentru a avea un păr sănătos și frumos și la ce factori trebuie să avem grijă. De asemenea, el explică și la ce trebuie să acorzi atenție atunci când citești lista de ingrediente a unui produs pentru păr.

Cel mai mare dușman al părului este apa. Este recomandat să ne spălam pe păr de câte ori simțim necesar, chiar dacă asta înseamnă să o facem zilnic. Verificați apa care o aveți acasă și dacă e nevoie montați un filtru de purificare și dedurizatoare pe circuitul ei. Calcarul și clorul sunt principalii factori de agresiune, le putem limita prin montarea unui filtru de purificare, iar pentru cei mai exigenți puteți monta un cap de duș de vitaminizare, cu vitamina C.

continuarea aici

Comments