UTIL – Vital continua inlocuirea contoarelor traditionale

UTIL – Vital continua inlocuirea contoarelor traditionale

 UTIL Societatea VITAL SA continuă acțiunea de înlocuire a contoarelor tradiționale cu contoare cu citire la distanță, prin transmisie radio. UTIL În această săptămână vor fi montate contoare individuale la toate categoriile de utilizatori din localitatea Bozânta Mică, comuna Recea.

Montarea contoarelor se face în sistem etapizat pe cheltuiala exclusivă a operatorului.

Montarea contoarelor este realizată prin înștiințarea prealabilă a consumatorilor.

Proprietarii de instalații individuale vor fi anunțați de ziua și intervalul orar, în care se va desfășura acțiunea în imobilul respectiv inclusiv pe site-ul www.vitalmm.ro și în mass media locală.

Demontarea contoarelor vechi și montarea contoarelor noi se evidențiază printr-un proces verbal încheiat la data acțiunii.

Aceasta va conține datele despre contor respectiv seria și indexul contorului vechi demontat și contorului nou montat.

Pentru ca acţiunea de înlocuire a contoarelor să se defăşoare în condiții optime, solicităm clienților care nu pot fi prezenți acasă la data programată pentru a permite accesul echipelor noastre, să se reprogrameze pentru înlocuirea contorului la telefon: 0262- 215 150,*1*2 interior 129 – Serviciul Apometre, disponibil între orele 08.00 – 15.00.

Noile contoare cu citire la distanță sunt echipate cu module radio care permit transmiterea indexului contorului la distantă, astfel că nu mai este necesar accesul la contor. Facturarea se realizează pe baza citirii lunare a contorului, eliminându-se facturarea pe baza consumului
estimat și regularizarea la trei luni. De asemenea, modulele radio permit înregistrarea și stocarea în baze de date a indexurilor din momente predefinite care permit depistarea consumurilor neobișnuite, ce pot semnala eventuale disfuncționalități ale rețelelor interioare,
respectiv eventuale pierderi de apă.

sursa info

Comments