VECHI DE 3.500 DE ANI – Remediul din Biblie care vindeca toate bolile

VECHI DE 3.500 DE ANI – Remediul din Biblie care vindeca toate bolile

VECHI DE 3.500 DE ANI Măslinii au fost cultivaţi din cele mai vechi timpuri şi au fost folosiţi în alimentaţie şi medicină în întreagă lume.

VECHI DE 3.500 DE ANI Cu toate acestea, sigur nu ştiai că există o componentă în frunzele de măslin care posedă proprietăţi uriaşe de videcare. Poate trata cu succes gonoreea, hepatita B, răceală, tuberculoza, herpesul, meningita şi o mulţime de alte boli, scrie girly.ro.

Datorită proprietăţilor antifungice, antibacteriene şi antiparazitare, frunzele de măslin pot fi incluse şi în tratamentul după intervenţiile chirugicale pentru a preveni apariţia infecţiilor, bacteriilor şi ciupercilor.

Ceaiul din frunze de măsline este excelent împotriva infecţiilor tractului urinar, pneumoniei, meningitei, tuberculozei, hepatitei B, oboselii cronice, herpesului, malariei, encefalitei, botulismului şi ulcerului. Poate fi folosit şi pentru eliminarea stresului.

Ingrediente ceai

300ml apă fiartă
15 frunze uscate de măslin

Găteşte frunzele în apă timp de 10 minute. Amestecă şi lasă la răcit timp de 15 minute. Adaugă lămâie şi miere după gust.

sursa info

Comments