Veste buna pentru cei peste 200.000 de urmasi ai persoanelor persecutate care sunt amanati cu plata...

Intrebat de Anca Alexandrescu de ce este amanata punerea in plata a drepturilor acordate prin Legea 154/2021, ministrul Marcel Bolos a sugerat ca nu nu au fost bani in buget, dar ca este posibil ca situatia sa se indrepte."Cred ca este o saptamana de cand am discutat cu colegii din MF sa gasim o solutie, pentru ca este nedrept. Sunt peste 200 de mii de beneficiari, cu un impact semnificativ pentru bugetul de start.

Marcel Bolos. ministrul banilor, fata in fata cu Anca Alexandrescu. ANAF nu va umbla cu pistolul dupa datornici, e o exagerare

Ce pot sa spun este ca in functie de veniturile pe care le realizeaza ANAF, daca indeplinim planul, sunt pe lista de prioritati a Ministerului de Finante, pe prima pozitie si la prima rectificare bugetara, daca planul este realizat, vor fi cei care vor avea prioritate.

Ce pot sa spun cu toata certitudine este ca la prima rectificare o sa propunem masura de indreptare a acestei nedreptati si sa avem planul de incasari realizat, iar in aceste conditii nu va un motiv ca Guvernul si Coalitia sa nu fie de acord sa putem, aproba aceasta masura", a explicat Bolos, in exclusivitate la Realitatea Plus.

Guvernul si-a batut joc, din nou, de zecile de mii de romani prigoniti pe criterii politice sau etnice

Comments